İlan Detayı

CANAKKALE ESCORT BAYAN ARIYORUMMM

2011-07-10 23:19:38 | Kategori: escort bayan ilanları | Okunma: 1125

MERHABA CANAKKALEDE OTURUYORUM CANAKKALEDEN ESCORT BAYAN ARIYORUM LUTFEN CANAKKALELI ESCORT BAYANLAR MESAJ ATSIN E MAILIME abakusmus@hotmail.com


Yorumlar

volkan

Eklenme tarihi : 26.03.2011 21:29:54

tek erkegim ankarada yaşıyorum 34 yaşındayım yakışıklı aktif erkegim isteyen ciftlerle karıyla beraber olurm gizliik ve güven içinde temiz ve bakımlı olanlar

ben murat ildemir

Eklenme tarihi : 28.03.2011 14:31:54

slm ben perşembe akşama bir randevu alma için rahatsız etmiştim ve kaca çalışıyorsun bana mail atarsanız sevinirim

çiftiz

Eklenme tarihi : 01.04.2011 08:40:38

çiftiz çiftlerle tanısmak ıstıyoruz

fevzi

Eklenme tarihi : 01.04.2011 22:24:45

merhaba bayanlar ve evli çiftler antalyada yasıyorum sexi seviyorum ban ulasan hata yapmamıs olur msn ve telefonlarınızı beklıyorum hızmet sınırsız

ramazan

Eklenme tarihi : 16.04.2011 18:59:22

tanısmak ısteyen arasın

mordakcan

Eklenme tarihi : 19.04.2011 12:13:27

ANKARADAN EYLÜLSU SENİNLE NASIL İLETİŞİM KURARIM......

tolga

Eklenme tarihi : 25.04.2011 13:50:13

aramnizivbekliyorum bayanlar

samet

Eklenme tarihi : 05.05.2011 19:45:20

yazdığın fiyat problem değil sadece bu gece iskenderundayım ve sun otelde kalacağım

Ugur

Eklenme tarihi : 04.06.2011 17:47:34

Hayallerınizi gercege cevırmek ıçin benı arayın

okan

Eklenme tarihi : 27.06.2011 19:38:25

bana hükmedecek fetiş duygular yaşatacak efendim olucaksan görüşelim...real_mariner@hotmail.com mail msn kullanmıyorum mail atarsan sevinirim.

sezer&ezgi

Eklenme tarihi : 28.06.2011 13:02:51

slm hakan aslı cifti bizde evli ciftiz ve cocukluyuz 3 yıl önce eşimle eş deyişme kararı aldık ama bu sanal alemde gercek evli güvenilir cift bulmak cok zor umarız sizler gercek evli ciftsiniz ve sizinle ilş deneyimimizi yaşama istiyoruz bu teklifimizi kabl ediyorsanız işte msn adresimiz elbi.46@hotmail.com bizi ekleyin tanışalım ...

hakan

Eklenme tarihi : 03.07.2011 18:24:55

sinem hanım iyi günler sizi tanımak beraber güzel bir gece geçirmek isterim uygun bir zamanınızda size gelmek ve güzel bir gece yaşatmanızı isterim ikimizde birbirimizden memnun kalıcaz buna eminim

hakan

Eklenme tarihi : 03.07.2011 18:27:39

escort selma benimde tam aklımdan böyle şeyler geçiyordu tam beni tarif ettiniz bende böyle birini arıyordum sabırsızlıkla

kaan sevinç

Eklenme tarihi : 04.07.2011 02:06:02

çiftiz.sadece çiftler ve bayanlar. ali_fatmasex@hotmail.com

kemal

Eklenme tarihi : 06.07.2011 23:27:00

güzelim seni ankaraya davet etsek gelirmisin

hakan

Eklenme tarihi : 06.07.2011 23:51:07

slm ucret sorun degıl telefonunu yazman yeterli sevda_cicekleri@hotmail.com

hakan

Eklenme tarihi : 07.07.2011 21:40:25

melike hanım okudum ve beğendim eğer kabul eder ve görüşme ve de anlaşırsak keşke beni arayabilirmisiniz sizi merak ediyor ve en yakında görüşmek üzere

hakan

Eklenme tarihi : 07.07.2011 21:42:01

sinem merhaba en yakın zamanda görüşmek üzere

dogan

Eklenme tarihi : 08.07.2011 00:25:03

slm 2 gunlugune dıyarbakıradyım nasıl ulasabılırım

çetin

Eklenme tarihi : 09.07.2011 00:31:03

kendine gövenen varsa beni eklesin ve aşırı kalınt ve ve 18 sn uzunluğunda ve boşalmak bilmiyen birisiyim inanmak istemiyenlerede camda göseririm teredutsuz demek istiyenler beni eklesin ceto_2121@hotmail.com

mert şahin

Eklenme tarihi : 09.07.2011 14:14:58

ararsan sevinirim

hakan

Eklenme tarihi : 09.07.2011 17:39:56

meraba iyi günler nasılsınız bugün müsaitseniz sizinle görüşmek isterim iyi günler

CANER

Eklenme tarihi : 10.07.2011 21:54:41

slm ben ist anadolü yakasında ikamet ediyorüm citi ciftlerle tanışmak istiyorüm tekim CANER__49@hotmail.com

ibrahim

Eklenme tarihi : 10.07.2011 22:42:08

Merhaba; size ulaşabileceğim telefon numarası E-mail adresi gönderin ulaşayım size. ibrahim.atli41@gmail.com

behlül

Eklenme tarihi : 10.07.2011 23:17:03

merhaba hanfendı bende canakkaledeyım acıl meseajınızı beklıyorum bugun yarın her zaman gorusebılırız e postama maıl atmanızı beklıyorum acıl.. abakusmus@hotmail.com

biri

Eklenme tarihi : 12.07.2011 04:38:37

biri-biri44@hotmail.com msn adresim malatyadan eskort kızlar arıyorum eger kendi yeriniz varsa anlasmak için lütfen msn mi ekleyin ben malatyadan

hakan

Eklenme tarihi : 12.07.2011 20:19:59

selam iskenderun ve çevresi evli dul bayanlar ben hakan askeri personelim tanışmak isteyenler

esra serdar

Eklenme tarihi : 12.07.2011 23:00:50

mrb antalyadan evli çiftiz 32esra 35 serdar tanışmak isterseniz ekleyin tanışalım msn serdar07serdar@hotmail.com

serdar

Eklenme tarihi : 13.07.2011 11:22:08

mrb goruşelim ben gayet cıddıyım

kerem

Eklenme tarihi : 13.07.2011 13:01:57

canım nasıl grs bilirz

mert

Eklenme tarihi : 13.07.2011 23:47:11

bana numaranızı yollarmısınz elazığdakı evlı cıftler ve bayanlar benle ırtıbata gecınn

denvır

Eklenme tarihi : 14.07.2011 17:11:53

Merhaba Melisa sizinle nasıl iletişime gecebilirim telefon veya mail adresini yazarmısın.

metin

Eklenme tarihi : 14.07.2011 23:42:42

nasıl ulaşacağım sana melisa

yusuf yas 27

Eklenme tarihi : 15.07.2011 03:18:10

ben evlı cıtlerın beklıyorum arayın bışman olmazsınız ist fatıhte oturuyorum

emircan

Eklenme tarihi : 15.07.2011 12:45:03

merhaba nesli.. hanım elazığdayım tanışmak istiyorum size ulaşabilmem için bilgilerinizi emircanturkoglu@hotmail.com adresine atarsanız sevinirim. Görüşmek dileğiyle

murat

Eklenme tarihi : 15.07.2011 20:07:20

seyeha soıorunu olmayan 29 yaşında 1.88 80 kilo esmer sexe bağımlısıyım mailimden ulaşırsanız daha detaylı sohbet eme şansımız olur pcsiyah35@hotmail.com

Ercan

Eklenme tarihi : 16.07.2011 13:32:54

Selam ben ıst sisli den ercan 30yaş bekar eskort luk yapan bayanlar arayın evli çiftler e den 3olurum ciddi olanlar

Orkun

Eklenme tarihi : 17.07.2011 05:28:00

Selam nesli ben elazigdan orkun hepboyle@hotmail.com adresine telini yazarsan sana ulasirim bekliyorumm numarani email olarak yollarsan daha iyi olurr

melihbuse

Eklenme tarihi : 17.07.2011 16:36:39

mutlaka tanışalım tatlı vakıt geçirebiliriz dördümüz

Kaan

Eklenme tarihi : 20.07.2011 14:08:44

eğer anlarada iseniz mesaj atın ben size hemen dönüş yaparım mesajınızda tel bildirirseniz dönüşüm daha hızlı olacaktır size. Teşekkürler...

okan

Eklenme tarihi : 20.07.2011 16:02:43

sedaa mrb..sivastan okan ben..senle görüşmek istesem..yardım edermisin

okan taş

Eklenme tarihi : 20.07.2011 17:23:22

bende şirinevlerdeyim. nasıl iletişime geçeriz?

burak

Eklenme tarihi : 20.07.2011 18:43:43

size katılmak isterim farklı sewgililer le katılabılırım size... düşünürseniz mail atın...

gizem erdi

Eklenme tarihi : 20.07.2011 23:02:48

tanışalım gizemli.c72@hotmail.com

alper

Eklenme tarihi : 21.07.2011 00:02:34

mtb sivasda yasyorum görüselim üçret folfun

adem

Eklenme tarihi : 23.07.2011 11:43:08

selam bayan arkadaşlar; ben istanbul beylikdüzünden ADEM özel bir şirkette yöneticilik yapmaktayım 39 yaşındayım. sizlerle güvenilirlik içinde dostluk ve arkadaşlık ve birliktelik yaşamak isterim. adem.oney@hotmail.com

selam

Eklenme tarihi : 23.07.2011 20:03:11

Sizinle aynı duyguları yaşıyoruz. Ekleyin tanışalım lütfennnnnn

Ertan

Eklenme tarihi : 23.07.2011 23:59:10

Merhaba ben elazığdan ertan. mail adresim birtanem3423@hotmail.com

mert kaya

Eklenme tarihi : 24.07.2011 01:22:23

nasıl iletşim kurabilriz.. msn drmert266@hotmail.com

mert kaya

Eklenme tarihi : 24.07.2011 01:23:28

nasıl iletişim kurabilriz drmert266@hotmail.com

kerem

Eklenme tarihi : 24.07.2011 11:30:31

ben kerem 29 yaşında finans uzmanı olarak anemon hotelde çalışmaktayım...oldukça yalnızım.bu yüzden sıcak bayan arkadaşlar arıyorum. ayrıca hobi olarak masaj yapmaktayım. özellikle uzak doğu masajlarında çok iyiyim.ne dersin güzel rahatlatıcı bir masaja... keremlemasaj@hotmail.com

kadir

Eklenme tarihi : 24.07.2011 18:27:36

slm tatlım aksaraydayım senle görüşmek isterim bugun ararsan sevinirim

hasan

Eklenme tarihi : 24.07.2011 20:45:54

Ben adanadan hasan olgunum 33 yaş aktifim ekleyin ama önce gizlilik Kobrayilani789@hotmail.com

Deniz

Eklenme tarihi : 25.07.2011 12:57:48

Selam ben Deniz, sizi tanımak isterim. denizdevrim32@mynet.com

tolga

Eklenme tarihi : 27.07.2011 01:25:16

musait bir günde sizinle yatmak istiyorum.telinizi maille yollayın ariyim. anlaşalım

murat

Eklenme tarihi : 27.07.2011 02:38:27

merhaba, çanakkale merkezde bir oteldeyim. şu anda saat 02.30 ama uykum kaçtı. sabah istanbula'a döneceğim. uyumadıysan görüşelim. sevgiler.

fatih

Eklenme tarihi : 27.07.2011 13:05:44

pardon ya burda hiç bir adres yazmıyor ama nasıl olcak bu iş g.üzere

metin

Eklenme tarihi : 27.07.2011 16:49:32

merhaba randevu istiyorum yanalim38@hotmail.com cevabınızı bekliyorum mailime tel yazarsanız ararım kayserideyim

ahmet

Eklenme tarihi : 27.07.2011 17:05:11

19 yaşinda manisada yaşıyorum.1,69 boyunda esmer bir erkegim

cenk

Eklenme tarihi : 27.07.2011 19:13:16

merhaba ben cenk mugla fethiyeden 29 yasinda yatkaptaniyim swingçiftlerle reel deneyimim ve dostluklarim oldu seviyeli sirdas ve titiz biriyim sakincasi yoksa eger sizlerle tanismak isterim msnim together.tr@hotmail.com

hakan

Eklenme tarihi : 28.07.2011 16:06:00

slm ben denizliden hakan bogacik20@hotmail.com 31 yşındayım ayrıntıları görüşebilirmiyiz

ahmet

Eklenme tarihi : 29.07.2011 00:03:40

slm tanşlm istiorsan ben başak hanımı çok merak ediyorum masraflarıda karşılarım

hakan

Eklenme tarihi : 29.07.2011 12:26:48

görüşmek istiyorum networkspider@hotmail.com

murat

Eklenme tarihi : 29.07.2011 17:50:23

slm size oyle bir zevk verırmkı omurunz boyunca unutmazsınızgoruşelım tecurubam var

bedirhan

Eklenme tarihi : 31.07.2011 10:49:06

mrba bekar dul mutsuz hanımlar ve deyişik heye can ariyan evli çiftler bedirhan ben herşeyden önce kadın ruhunden anlıyen ve insanlar için su gibi ekmek gibi bi ihatyaç oan sex kunusun den çok yötenekli nasıl anlatayaım herkadının heyal etiği bir yeteneye sahip olan biriyim arkadaşlığa ve dostluğa gerçek anlamde çok deyer veren kerekter ve kışilığıma asla taviz vermeyen sır saklamayi iyi bilen biri olduğumu söylemek istiyorum burde aramak istediğim düristçe bi dost gerçek anlamde bi dost nedemişler dostlar okyanus denizin dibinde mideyenin içindeki inciye benzerler az bolundukları için çok değerlidirler yanlış anlama ben de u gönül dünyamdeki u inci dostumu arıyorum varmısın tekrar tanıtayım kendimi detaylı bişeklindeBEDİRHAN ben 40yş. 180by.77.k.g.karizmatik ve yakışıklı sayılan çevremde sevilan sayılan biriyim bir insancık modeliyim…<05458500088 <<< Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara…<<05564732549<< İki elim kanda olsa gelirim, sıkıntını yok ederim…<< 05458500088<< Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni…< Seni belki güldüremem ama, söz veriyorum, senle birlikte ağlayabilirim…< Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme… <<05458500088<< Seni belki durduramam ama, senle birlikte koşabilirim… Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ara beni…<05464732549 < Seni senden fazla düşünür sana fikirler verebilirim05458500088… Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni… Ağzımı açmayacağımı, söylemediklerini bile dinleyeceğimi Bir gün beni üzdüğünü düşünürsen de çekinme, yine ara beni Göreceksin, sana kıyamam, kızamam, üzemem …. msn <

noyan

Eklenme tarihi : 01.08.2011 01:45:51

gökçe hanım telefon numarası bildirirseniz sizinle görüsmek isterim. 27 yasında kültürlü we eğitimli biriyim.

Kaan Tolga

Eklenme tarihi : 02.08.2011 05:29:36

Merhaba, sizinle nasıl nasıl irtibat kurabilirim, geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. ( cvsyilmaz@hotmail.com )

hakan

Eklenme tarihi : 02.08.2011 16:31:44

ben hakan ist buldan olgun bayanlara sınırsız bir hizmet sunmaktayım tanışmak istersen beklerim

Özgür Özdemir

Eklenme tarihi : 04.08.2011 10:35:27

ben bu deneyimi yaşamayı çok istiyorum. antalyadayım. siz nerdensiniz. 33 yaşındayım. asktutkuseks@hotmail.com burdan iletişim kurabilirsen reel görüşmek isterim.

ugur yıldırım

Eklenme tarihi : 04.08.2011 14:10:38

seda hanım merhaba ben istanbulda özel bir üniversite öğrencisiyim sivasa burdaki ticari faaliyetlerimizden dolayı zaman zaman gfelmekteyim beni ararsnız eğer sizinle tanışmak isterim

İzmirlii

Eklenme tarihi : 05.08.2011 03:18:12

forktaildraq@gmail.com adresine iletişim numaranızı ve şartlarınızı gönderirseniz mutlaka görüşmek isterim. Amasyada memurum 29 yaşındayım.

izmirli

Eklenme tarihi : 05.08.2011 03:22:19

Amasyada memurum 29 yaşındayım iletişim bilgilerilerinizi ve şartlarınızı forktaildraq@gmail.com adresine gönderirseniz en yakın zamanda buluşmak istiyorum.

yıldırım

Eklenme tarihi : 05.08.2011 11:51:25

meraba sizde muğladaysanız telefonunuzu ve mail adresinizi bana mail olarak gönderin sizinle görüşelim gayet ciddiyim msj bekliyorum.by by grsz.

erkan

Eklenme tarihi : 06.08.2011 14:59:39

ankaralı ertan bey ara tanısalım biz samsunluyuz

osman

Eklenme tarihi : 07.08.2011 02:15:02

slm.ankaradan bisex erkegim ilgilenirseniz msj atın saygılar

Alfonso

Eklenme tarihi : 08.08.2011 19:35:20

merhaba çanakkalede yaşıyorum ekle beni görüşelim hagi205@mynet.com

serdar

Eklenme tarihi : 09.08.2011 12:57:54

slm samsundan tek erkegım cıddı samımı uzun surelı dostluk ısteyen eklesın bumerang_407@hot

çiftiz

Eklenme tarihi : 09.08.2011 14:17:04

slm bizde kırıkklaeden evli çiftiz degişik fantazi arıyoruz ekleyin görüşelim

aysel hakan çifti

Eklenme tarihi : 09.08.2011 14:48:22

bizde kırıkklaeden farklı heyacan arayan çiftiz sizinle görüşmek isteriz

mert savaş

Eklenme tarihi : 11.08.2011 09:36:03

slm mert ben trabzondan.şu an malatyada yol inşaatında müh. olarak çalışmaktayım sizinle tanışmak ve görüşmek isterim

burak

Eklenme tarihi : 11.08.2011 15:58:18

slm ilanınız üzere sizi rahatsız ettim konuşmak isterseniz bana burdan ulaşabilirsiniz

tarık

Eklenme tarihi : 11.08.2011 16:53:33

telefonun yokki sana ulasalım nasıl ulascazki bana teli maille bildir gayet ciddiyim

abdullah bahar bizde evli çiftiz

Eklenme tarihi : 11.08.2011 23:51:38

hakten evli çiflerle tanışamak bu ite tecrübeliyim ama eşimi ikna kabuliyeti olan evli çiflerle tanışmak istiyorum mümkünse eşim kimseye güvenmiyor güvenini sağlıyacak bir aileyle tanışamak istiyorum yer ist sarıyer ilgilenenler için şimdiden tşk

isim abdullah

Eklenme tarihi : 11.08.2011 23:55:38

mrh salih ve nihal sizinle ailecek tanışmak dileğimle

erol

Eklenme tarihi : 12.08.2011 22:14:16

slm bayan lar ben istdan erol dul bayanlar beklıyorum eroll_kuru@hotmail.com

ALİ

Eklenme tarihi : 12.08.2011 23:13:28

selam yaprak sunumunu beğendim eğer görüşmek istersen ylmzefe1905@hotmail.com bekliyorum.

muhsin

Eklenme tarihi : 12.08.2011 23:14:36

tombiş sacı başı daınık bayanlar bayılıyorum zize ekleyin camda tanısalım fad women looking add hipnox666@hotmail.com

hakan

Eklenme tarihi : 13.08.2011 02:58:01

chiffre31@hotmail.com eklerseniz istnbuldayım

Aylin

Eklenme tarihi : 13.08.2011 14:02:54

evli çiftiz msn adresimizden ekleyin tanışalım.

bayhan

Eklenme tarihi : 13.08.2011 14:55:24

bende erzurumdanım tanışalım dj_bayhan25@hotmail.com

alp

Eklenme tarihi : 13.08.2011 18:00:53

kayseriden yaprak msnden konuşalım alpcanbahadir@hotmail.com

alp

Eklenme tarihi : 13.08.2011 18:12:47

malatyadan gökçe msnm alpcanbahadir@hotmail.com ekle mutlaka görüşelim

ali

Eklenme tarihi : 13.08.2011 21:26:59

ben ali sivaslıyım kendi iş yerim var çidi bir bayn escorla tatil yapmak istiyorum bekliyorum

melih

Eklenme tarihi : 14.08.2011 00:58:00

bayextra.izmir@hotmail.com adresime tel bırakırsanız sevinirim, teşekkürler.

METİN(KİRTUJ)

Eklenme tarihi : 15.08.2011 06:56:49

BODRUMDAYIM OTELDE RESEPSİONİST OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM, AŞIRI Bİ SEX BAĞIMLILIĞI VAR BENDE HER GUN EN AZ 4 POSTA ATIYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK UCRETLİ UCRETSİZ BAYANLAR BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN

demir

Eklenme tarihi : 15.08.2011 23:49:05

merhaba istanbuldan evli çiftiz ciddiyiz tanışalım

ayhan

Eklenme tarihi : 17.08.2011 12:42:42

duygularımın akışını hissettim sizi tanımak isterim bana ayhan960@hotmail.com dan yazarsanız sevinirim. özleyecek kadar yakın olmak niytim hayırlısı diyoum. sevgilerime sarılı saygılar sunuyorum.

burak

Eklenme tarihi : 18.08.2011 19:55:05

afyon merkezdeym ücret hiç önemli değil 27 yaşındaym burda doktorum ve geçici bi süre burdaym.. acilen ulaşmanızı bekliyorum.. burakklcu@hotmail.com

okan

Eklenme tarihi : 18.08.2011 22:56:50

ekle görüşelim canım karaxebor88@hotmail.com

senceres odunpazarı

Eklenme tarihi : 19.08.2011 01:26:00

benezkişehirden tek erkegim ilgilenir seniz beklerim

Bu ilana yorum yap


escort bayan escort bayan escort escort bayan eskort eskort bayan bayan eskort swinger